Praktijk

Praktische informatie

Westwoud en Wognum

Openingstijden

Ons telefonisch spreekuur is van 8.00 tot 9.00 uur 's ochtends. Tijdens het spreekuur kunt u terecht voor diergeneeskundige vragen of het aanmelden van een visite.

Tot 13.00 uur zijn wij telefonisch bereikbaar voor algemene vragen en het aanmelden van visites op andere dagen. Omdat wij voor visites die na negenen worden aangevraagd voor dezelfde dag vaak extra moeten rijden, vallen deze visites onder hoger tarief.

Medicijnen bestellen

Medicijnen kunt u telefonisch, via de mail of via de website bestellen. Bestellingen voor 9.00 uur gemeld, staan vanaf 9.30 uur klaar, bij bestellingen afhalen in Westwoud staan de medicijnen vanaf 13.00 uur klaar. Bestellingen na 9.00 uur gemeld, staan vanaf 17.00 uur klaar. 

Medicijnen kunnen worden afgehaald uit de kastjes met codeslot in Westwoud en Wognum op de bekende adressen. Ook het achterlaten van mestmonsters/melkmonsters is daar mogelijk. Het medicijnkastje in Wognum is te vinden op de Burg. Commandeurlaan 35 en in Westwoud zit het naast de darsdeur aan de noordzijde.

Spoed

Voor spoedgevallen zijn wij altijd bereikbaar. Het kan zijn dat u via het antwoordapparaat het telefoonnummer van de dienstdoende dierenarts te horen krijgt of dat u rechtstreeks wordt doorverbonden.